nb1.hu

Gündogan gúnyosan reagált az első gólra, Nagelsmann a szurkolókat méltatta

"Magyarország egy kellemetlen ellenfél."

Németország 2-0-ra legyőzte a magyar válogatottat az A csoport második csoportmérkőzésén.

Nem sikerült a bravúr, a németek nem akartak hibázni

A találkozó után a német kapitány, Julian Nagelsmann értékelte a látottakat.

„Kemény meccs volt, elégedett vagyok, megvan a továbbjutás, de még van egy csoportmeccsünk, az első helyen szeretnénk továbbjutni. Fantasztikus a hangulat, a szurkolók a hotelünk előtt vonultak el a meccs előtt és a 30. percben elénekelték a himnuszunkat. Ezektől a pillanatoktól még a tapasztalt játékosaink is meghatódnak. A szurkolók álmodozhatnak, nekünk pedig valóra kell váltanunk az álmaikat.”

A 36 éves szakvezető saját csapata mellett a magyarokat is dicsérte.

„A magyarok erőteljesen játszottak, kockáztattak, de a statisztika mellettünk volt: lövések, gólok. Magyarország egy kellemetlen ellenfél, de stabilak tudtunk maradni.”

A gólt és gólpasszt jegyző, meccs legjobbjának választott Ílkay Gündogan egyértelmű választ adott az első német gól előtti véleményes szituációra – írja az nso.hu. Marco Rossi szerint hibázott a játékvezető, a Barcelona középpályása szerint azonban nevetséges lett volna, ha szabálytalanság miatt nem adták volna meg a gólt.

Meglepődtem, hogy Orbán és a magyar csapat mérges volt, mert ha ezt az esetet például a Premier League-ben lefújták volna, ahol én hét évet játszottam, feküdtek volna az emberek a nevetéstől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC