nb1.hu

MTK: szerződtették a Mezőkövesd védőjét

A kölcsönjátéka során bizonyított.

Az NB II második helyén végző és végül az élvonalba feljutó MTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megvásárolta Bobál Dávid játékjogát. A 27 éves védő télen kölcsönben érkezett a kék-fehérekhez a Mezőkövesdtől, most azonban végleg a fővárosi együtteshez kerül. 

 

ÍME, AZ MTK BEJELENTÉSE:

 

“Bobál Dávid is marad klubunknál

Végleg megvásároltuk Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesd Zsóry FC együttesétől. Mint ismert, a védő tavasszal kölcsönben szerepelt csapatunknál.

Téli érkezését követően stabilizálódott a mieink védekezése, hiszen az első hat tavaszi bajnokit kapott gól nélkül hoztuk le. A télen szerződtetett védő mindvégig komoly szerepet vállalt a feljutásból: mindössze egyetlen mérkőzésen hiányzott kisebb betegség miatt. 

A 187 cm magas, ballábas hátvéd az elmúlt években az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai védőnek számít. Jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, 20 éves kora óta folyamatosan az NB I-ben szerepelt a Bp. Honvéd, a Paksi FC és a ZTE színeiben – 2016/17-es szezonban bajnoki aranyérmes lett a kispestiekkel, Zalaegerszegen pedig többször is ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

A 27 éves belső védő eddig 159 alkalommal szerepelt a magyar élvonalban, hét gólt szerzett, valamint nyolc találatot készített elő.”

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy az MTK kapus poszton is erősített.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC