nb1.hu

MTK: kérdéses az alapember és az eleve kölcsönadott sorsa is

A kiesett Mezőkövesdből is lehet kiszemelt.

Újoncként az MTK a nyolcadik helyen zárt az OTP Bank Ligában. A kék-fehéreknek nem voltak kiesési gondjaik, de a bajnokság kezdetén kitűzött célokhoz képest helyezésben és pontszámban is kicsit többre számítottak.

Az átigazolási időszakban viszont nagy a csend az MTK-nál. Egyes sajtóhírek szerint Ofek Biton a célkeresztben van. A zte.hu izraeli forrásokra hivatkozva jelezte, hogy a középpályás kikerült az izraeli válogatott keretéből, pedig az MTK és a Rapid Wien képviselői is figyelték volna a Magyarország és Fehéroroszország elleni mérkőzéseken. Ofek Biton a 2023/2024-es idényben 23 izraeli bajnokin lépett pályára (4 gól és 5 gólpassz), valamint két izraeli kupamérkőzésen 1 gólt szerzett csapatkapitányként a Hapoel Jerusalem színeiben.

Kata Mihályt Hollandiába vinnék, megvan, kiket építenének be az első csapatba

Az NB1.hu hírei szerint az MTK érdeklődésének középpontjában van a Mezőkövesd védője, Ilia Beriashvili. A 25 éves grúz védő 26 meccsen lépett pályára az előző bajnokságban a kiesett csapatban, és szerződése lejárt.

A kék-fehérek egyik legmarkánsabb személyiségének, az alapember Kádár Tamásnak is kérdéses a sorsa bizonyos szempontból. Mindenki elégedett vele, elképzelhető, hogy meghosszabbítják a felek az együttműködésüket. A középső védő jövőjéről még nem történt hivatalos bejelentés. Képlékeny, hogy hol folytatja pályafutását Zuigéber Ákos. Tavasszal az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia kölcsönjátékosa volt, és iparági források szerint Újpestre és Kispestre is beajánlották.

FRISSÍTÉS:

PÉNTEK: 16.24

A legújabb információk szerint Zuigéber Ákos az NB II-es Budafokban folytathatja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC