nb1.hu

MK: Grzelak szégyent érez, Sztankovics Besicset méltatta, Kuttor érzelmekről beszélt

A Fradi és a Vidi vezetőedzője is előre tekint.

A MOL Magyar Kupa szombati játéknapján két NB I-es csapat búcsúzott a további küzdelmektől. A Fehérvár svéd vezetőedzője szégyelli a kiesést, a Mezőkövesd szakembere a játékkal elégedett volt, Sztankovics már a Konferencia-liga ellenfélre is kitért.

 

ESMTK-Fehérvár 1-0

Turi Zoltán: „Tipikus kupamérkőzés volt a mai, számítottunk rá, hogy sokan kijönnek majd és sokakat érdekel ez a meccs. A fő célunk az volt, hogy éljék meg a játékosok a mérkőzést, és azt gondolom, hogy tíz percnyi játékot leszámítva megérdemelten jutottunk tovább. Úgy gondolom, szervezettebbek voltunk az ellenfélnél és jobban akartuk a győzelmet, mint ők, ezekben kerekedtünk felül rajtuk.”

Bartosz Grzelak: „Apróságokon dől el egy mérkőzés, voltak helyzeteink, amiket értékesítenünk kellett volna, de nem sikerült. Az első félidőben, főleg az első 15 percben többségében nem mi jöttünk ki győztesen a párharcokból, és ha az ellenfél éhes és megnyeri az első, a második, a harmadik párharcot, az nagy nehézségeket okoz egy alacsonyabb osztályú csapat ellen. Szégyellnünk kell magunkat a mai teljesítményünk után, ez nem volt elég. Mostantól előre kell néznünk és a következő meccsre kell koncentrálnunk.” (fehervarfc.hu)

Ajka-Mezőkövesd 1-0

Jeney Gyula: „Amit mi játszunk, ahhoz kell az önbizalom. A korán rúgott gólunk után már a tavalyi játékunkat tudtuk játszani, bár hamarabb is eldönthettük volna a mérkőzést, a végéig kellett izgulnunk.”

Kuttor Attila: „Az eredménnyel csalódott vagyok, hiszen szeretnénk minden meccset megnyerni és szerettünk volna továbbjutni. Ez volt az a meccs, ahol azt a csapatot láttam, amit tavaly. Voltak érzelmek a pályán, harcoltunk, tipikus kupameccs volt, ahol egy gól megpecsételte a sorsunkat. Hogy a továbbiakban sanszunk legyen meccset nyerni, ahhoz ez a mentalitás, hozzáállás, ezek az érzelmek kellenek. (M4 Sport)

Nagyecsed-FTC 0-8

Dejan Sztankovics: „Fontos, hogy ezeken a meccseken ne történjen sérülés, hiszen mindenkire szükség van, három sorozatban kell helyt állnunk. Besic nagyszerű munkát végzett, fantasztikus ember és fantasztikus sportember is egyben. Örülök, hogy közel fél órát tudott játszani a visszatérése alkalmával. A Csukaricski fiatal és tapasztalt játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk ellenük.” (fradi.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC