nb1.hu

Mire elég Varga és Csoboth formája a válogatottban? Mi lesz a Vidivel Huszti után? – Ez történt az NB1.hu talkshow-jában

Hétközi forduló, 7. rész

Ujvári Iza, Gyepes Gábor, Sallói István és Kálnoki Kis Attila voltak az NB1.hu magyar focit kibeszélő műsorának vendégei, akik amellett, hogy keresték a választ a Vidi krízisének miértjére, beszéltek Rossi Eb-selejtezős keretéről és a Ferencvárosról is.

 

Válogatott

„Én Csoboth Kevinen picit csodálkozom” – vágott a közepébe a 24.hu főmunkatársa, Kálnoki Kis Attila Marco Rossi válogatott kerete kapcsán. A világbajnok öttusázó szerint az Újpest szélsője „szépen bontogatta a szárnyait, de talán korai a meghívása. Illetve voltak olyan játékosok is ezen a poszton, akiket korábban kipróbált a kapitány és nagyobb a rutinjuk is. Ugyanakkor Marco Rossi nem nagyon szokott mellényúlni ezekkel a fiatalokkal.”

 

Huszti felelőssége a Vidi-krízis?

Sallói István, aki korábban a MOL Fehérvár FC sportigazgatója is volt, bizakodó volt Huszti Szabolcs kinevezésekor a korábbi válogatott labdarúgó habitusa miatt, sajnálja, hogy ő sem tudta kihúzni a gödörből a kieső helyen álló székesfehérváriakat.

Azt gondolom, hogy ez az év arról szól, hogy a Vidi felmérje, hogy kikkel akarja a jövőben folytatni.

– jelentette ki Sallói. A Vidinél egyébként a svéd Bartosz Grzelakot nevezték ki a menesztett Huszti Szabolcs helyére.

Gyepes Gábor a következőt mondta Huszti eddigi edzői karrierje kapcsán: „Szerintem túl korán került oda. Kellett volna egy lépcsőzetességet betartani, és annak a végén eljutni oda, hogy ő vezetőedző legyen. Azok után, hogy Juhász Roland és Huszti Szabolcs abbahagyta a játékot, húztak egy vonalat a Vidinél, és nagyjából mintha a lelkét elvesztette volna ez az egész csapat.

 

Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémia elleni bajnokin a Bayer Leverkusen elleni El-visszavágó előtt, ennek okait is boncolgatták a vendégek a Hétközi forduló stúdiójában.

Ujvári Iza szerint „az FTC régóta egyeduralkodó itthon, amibe egy játékos, egy csapat bele is kényelmesedhet.”

„Most itt a csütörtök, lehet bizonyítani a Leverkusen ellen, hogy ez csak egy botlás volt” – tette hozzá Gyepes Gábor.

A teljes műsor alább megtekinthető. Ha tetszett, iratkozz fel az NB1.hu YouTube-csatornájára!

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC