nb1.hu

Milliós segítség a Haladásnak, hamarosan véglegesen eldőlhet a klub sorsa

Összefogtak a helyiek.

A Haladás VSE nehézségek árán tudta elindítani csapatát az NB III-ban. Az okokról nyáron számos alkalommal írtunk, az összes beszámolónk visszakereshető a megadott linkre kattintva.

A szombathelyi felnőtt csapat végül az NB III Északnyugati csoportjába került. Hét fordulót követően egy győzelemmel, négy döntetlennel és két vereséggel jelenleg a 11. helyen áll. A csapat anyagi helyzete azonban a harmadosztályban sem lett még stabilabb, ezért a szurkolók és néhány helyi vállalkozó segítséget nyújtott a klubnak.

Felajánlásaiknak köszönhetően 2,5 millió forinttal javult a Hali helyzete. A szakmai stábbal és a játékosokkal történt egyeztetések alapján az összegből meccslabdákat, vizet és egyéb, a mindennapi működést segítő eszközöket vásároltak.

Miközben a bajnokság folytatódik, a vezetők, az edzők, a játékosok és a szurkolók szeptember 26-át várják. Ekkor ül újra össze az önkormányzat. Ezen a találkozón dől el a Haladás további sorsa, beleértve a tulajdonosi összetételt és a klub jövőbeli irányvonalát.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC