nb1.hu

Megye IV-es csapattal játszik felkészülési meccset a Kecskemét

Kedden 15 órától a Nagykőrös vendégeként lép pályára az NB I-ben 9. helyen álló Kecskemét – számolt be róla Facebook-oldalán a nagykőrösi klub.

A hazaiak a Pest vármegyei IV. osztály Délkeleti csoportjának 2. helyén állnak, hat meccsből hatot nyertek, mindössze a rosszabb gólarányuk miatt nem előzik meg az éllovas Sülysápot.

A Sportszelet az egyesülettől azt a tájékoztatást kapta, hogy a találkozó létrejöttében elévülhetetlen érdemei vannak a nagykőrösi felnőttcsapat kecskeméti származású edzőjének, Márton Tibornak, aki korábban egy csapatban futballozott a KTE vezetőedzőjével, Szabó Istvánnal.

A Kecskemét a tervek szerint 35 fős delegációval érkeznek majd Nagykőrösre, a házigazda a mérkőzést követően a Rónaszéki család jóvoltából pedig közös ebéddel vendégeli meg a kecskeméti küldöttséget a klubházban, ahol a szurkolók találkozhatnak a játékosokkal. A városban sokan álltak a mérkőzés szervezésének ügye mellé, így többek között a helyi művelődési központ is Juhász Nándor igazgató vezetésével.

A mérkőzésre a belépés ingyenes.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC