Borbély Balázs az előző szezon utolsó öt mérkőzésére érkezett Dunaszerdahelyről Győrbe, és a vezetésével öt győzelmet aratott a csapat, ezzel kilenc év után visszajutott az élvonalba.

A 44 éves szakember munkáját továbbra is a 18-szoros magyar válogatott védő, Lipták Zoltán segíti.

Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője” – kezdte Borbély. „Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez más kávéház, magasabb a színvonal. Ennek tudatában szeretnénk megerősíteni a csapatot, olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk.”

Az ETO-hoz kapcsolódó hír, hogy a korábban a Ferencvárosnál is megforduló Zeljko Gavric a csapattal kezdi a felkészülést, és a DAC bejelentése szerint kérdéses a sorsa Dunaszerdahelyen, ahonnan jól ismerik egymást Borbéllyal.