nb1.hu

Megújulás a Tiszakécskénél: távozik az edzői stáb

A szakmai igazgató tanácsadóként folytatja.

Vasárnap befejeződött a 2022/23-as idény az NB II-ben. A Tiszakécske a 11. pozícióban zárt a másodosztályban. A tiszakécskei klub a hivatalos oldalán fontos változásokról számolt be. Távozik a csapattól az edzői stáb, míg a szakmai igazgató, Nyilas Elek ezt követően a tulajdonos személyi tanácsadója lesz:

„A Tiszakécskei LC vezetése ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot arról, hogy Nyilas Elek szakmai igazgató az elmúlt időszakban felajánlotta a lemondását klubunk tulajdonosának, lehetőséget adva ezzel egy új koncepciónak, a klub megújulásának. A klub tulajdonosa a szezon záró mérkőzése után elfogadta Nyilas Elek lemondását, aki távozik a Tiszakécskei LC-től. A továbbiakban a tulajdonos személyi tanácsadójaként számít Nyilas Elek segítségére.

A teljes megújulás jegyében a klub vezetése nem hosszabbítja meg Klausz László vezetőedző és szakmai stábja – Dobi Róbert, Kertes István, Németh Viktor – lejáró szerződését.

Köszönjük számukra a TLC-ért tett áldozatos munkájukat, aminek köszönhetően a tiszakécskei labdarúgás 2015 óta íródó, új érájának legjobb eredményét érték el ebben a bajnoki szezonban!

Mind Nyilas Eleknek, mind a szakmai stáb tagjainak a továbbiakra sok sikert és jó egészséget kívánunk!” – olvasható a közleményben.

A Tiszakécske az utolsó játéknapon a Budafokot verte 1-0-ra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC