nb1.hu

Megérkezett az októberi fizetés a Haladásnál

A töredékére csökkent a tartozás, a szurkolók forralt borozást szerveznek a Rohonci útra.

Az év végére töredékére csökkent a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. tartozása – tudta meg a Vas Népe.

A napilap úgy értesült, hogy újabb utalás érkezett pénteken a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. munkavállalóinak bankszámláira. Ezúttal a novemberben esedékes, októberi fizetésüket kapták meg az érintettek.

Amint az NSO.hu emlékeztetett, a mostani utalás előtt hónapokig nem kaptak fizetést a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgói, az élvonalbeli női együttes, a Haladás Viktória játékosai és a klub további alkalmazottai sem. Mivel a tartozások mértéke meghaladta a 45 napot, december végén a klub ügyvezető igazgatója, Séllei Árpád mellett három játékos, Simut Mario Lucas, Doktorics Áron és Derekas Zoltán is távozott a csapattól.

A Haladás december 20-i gyűlésén a beszámolók alapján azt állapították meg, hogy a tervezett árbevétel, reklámbevétel elmaradása és kiesése okozta a pénzügyi helyzet kialakulását. Akkor a klubvezetők azt ígérték, ha a tervezett bevételek megérkeznek, a társaság pénzügyi helyzete belátható időn belül helyreállítható. Így a bajnoki idény befejezése is garantált lenne, és a klub következő évi licenckérelmének a feltételei is adottak lennének.

A Haladás Szurkolói Kör mindeközben évbúcsúztató forralt borozást szervez a Rohonci útra, ahová minden drukkert szeretettel várnak – írja a vaol.hu.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC