nb1.hu

Marco Rossi elárulta, melyik topligában látná szívesen Szoboszlait

A Honvéd bennmaradási esélyeiről is beszélt a magyar szövetségi kapitány.

Kedden kora délután Telkiben sajtótájékoztatón hirdette ki Marco Rossi szövetségi kapitány a soron következő két Eb-selejtező mérkőzés válogatott keretét. 

 

Az eseményen az újságírói kérdésekre is válaszolt az olasz szakember.

 

Az NB1.hu két kérdést is intézett Marco Rossi felé. Szoboszlai Dominik jövőjéről és korábbi csapatának, a Budapest Honvéd bennmaradási esélyeiről is kérdeztük a szövetségi kapitányt.

 

“Én önző módon azt szeretném, ha Olaszországban folytatná Dominik. Ahogy korábban is mondtam, én úgy érzem, hogy taktikai szempontból az olasz bajnokság az hozzáadhatna az ő fejlődéséhez. Emelkedő pályán lévő játékosról beszélünk, még sokat tud fejlődni, nagy potenciál van benne. Az olasz bajnokságban pont az a nehézség, ami taktikai szempontból mutatkozik, az az ő számára kihívást jelentene. Ha azonban Szoboszlai Angliába igazolna, az is óriási fejlődést jelentene számára.”

Ami a Honvédot illeti, sajnos a mai napon nem látok esélyt, hogy az élvonalban maradhasson.

„Igaz, hogy a Videoton is szenved a szezonban, de ők előnyben vannak a kispestiekhez képest és nem hiszem, hogy a Vasas ellen öngyilkosságot követnének el. Ráadásul a Honvédnak győznie kellene a Puskás Akadémia ellen, miközben a felcsútiak  a nemzetközi szereplésért küzdenek. Nagyon sajnálom a klub helyzetét, elsősorban a szurkolók miatt. Tudom, hogy mennyire szenvedélyesek és idén sajnos nagyon sok nehézséget kellett átélniük. 7500 néző volt vasárnap a stadionban, sok gyermek is volt köztük. Én is a helyszínen szurkoltam, de mindenki számára csalódás volt az eredmény” – felelte érdeklődésünkre Marco Rossi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC