nb1.hu

Marad az ultrakocka: nem változik a Vidi-tábor szurkolása

Megerősítést adott a klubnak az RBD egyik meghatározó tagja.

 

Marad az ultrakocka a MOL Fehérvár FC táborának szurkolási rendjében – erről számolt be a klub honlapja.

Íme:

„A 2022/2023-as szezon kezdetétől fogva szurkolóink láthatták a mérkőzéseken, hogy az RBD tagjai, illetve a hozzájuk csatlakozó Vidi-szurkolók szabályos alakzatban, úgynevezett “ultrakockában” biztatják szenvedélyesen a csapatot a hazai és idegenbeli mérkőzéseken is.

A Red Blue Devils egyik meghatározó tagja, Izsay Donát megkeresésünkre elárulta, hogy a szurkolási rend tavasszal sem változik, hiszen mind látványban, mind hangerőben sikerült előrelépni ezzel a tavalyi újítással. A szurkolást vezető csoport tagjai szeretnék, ha minél többen csatlakoznának hozzájuk a „kockában”, hogy kilencven percen keresztül buzdítsák a csapatot, ugyanakkor azt is kérik, hogy, akik az egész mérkőzésen tartó hangos buzdításban nem kívánnak részt venni, tartsák tiszteletben a szalagokkal kijelölt sávot, és máshonnan szorítsanak a Vidi sikeréért.

A DVSC elleni mérkőzés szombaton 19:30-kor kezdődik, a jegyeket meg tudjátok vásárolni itt, péntekig pedig még a tavaszi bérleteket is megvásárolhatjátok személyesen, vagy online is – részleteket ide kattintva olvashattok.”

 

A székesfehérváriak jelenleg a 8. helyen állnak a tabellán.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek