nb1.hu

Magyarország-Észtország: forgalmi változások lépnek életbe a Puskás Aréna környékén

Fontos információk a szurkolóknak. 

A Magyarország-Észtország felkészülési mérkőzés napján forgalmi változások lépnek életbe a Puskás Aréna környékén. A mérkőzést nagy érdeklődés övezi, így érdemes a szurkolóknak időben elindulni a találkozóra. 

 

A TUDNIVALÓK:

Március 23. 17 órától másnap hajnali 2 óráig lezárják a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, illetve az Ifjúság útját, az Istvánmezei utat és a Verseny utcát.

Lezárásra kell számítani a Cházár András utcában és a Szabó József utcában a Thököly út és az Istvánmezei út között, valamint a Jobbágy utcában is.

A mérkőzés előtt, illetve azt követően az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos sűrűbben indul. A Thököly úton közlekedő autóbuszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Stefánia út/Thököly út megállóban. A 7E autóbusz hosszabb üzemidőben közlekedik.

A 30-as autóbusz terelt útvonalon közlekedik, egyik irányban sem érinti a Verseny utca megállót, Újpest felé pedig a Reiner Frigyes park megállót sem.

A 75-ös trolibusz terelt útvonalon: a Jászai Mari tér és a Keleti pályaudvar között közlekedik, nem érinti a Dembinszky utca és a Puskás Ferenc Stadion közötti megállókat.

A 77-es trolibusz módosított útvonalon jár: kihagyja a Puskás Ferenc Stadion végállomását, valamint a Szobránc köz és az Egressy út/Stefánia út megállót.

A 95-ös, a 130-as és a 195-ös autóbusz rövidített útvonalon közlekedik: nem érinti a Puskás Ferenc Stadionnál a végállomást, de megáll a Hungária körúton a a 77-es trolibusz megállójában.

A Keleti pályaudvar végállomás felé közlekedő 20E, 30-as, 30A és 230-as autóbusz Thököly úton lévő a Keleti pályaudvar megállóját előrébb, az 5-ös és a 7-es autóbusz megállójába áthelyezik, írja a BKK.

 

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Március 23.

19.30: Magyarország–Észtország

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC