nb1.hu

Magyar utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt a Szeged

Hatan távoztak, de további érkezők is lehetnek.

A Szegednek nem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB I-be, ezért a klub vezetői már a bajnokság vége előtt szerződést bontottak Alekszandar Sztevanovics szakmai vezetővel, amikor a csapat sorsa már megpecsételődött. A célok megvalósítása érdekében Michael Boris lett a vezetőedző. A hétvégén, az NB III-as Hódmezővásárhely 6-0-s legyőzése után azt nyilatkozta, hogy sikerült egy lépést előre tenniük.

A klub vezetőinek is sikerült eredményt elérniük, hiszen bejelentették a második nyári érkezőt, méghozzá Mohos Barnabás személyében.

A klub közleményében emlékeztetett, hogy „a ballábas támadó középpályás a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedett. 18 évesen debütált a Szombathelyi Haladás NB II-es csapatában, amely színeiben összesen 28 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. Tehetségére felfigyeltek a korosztályos válogatottnál is. Az U19-es nemzeti együttes színeiben három Eb-selejtező mérkőzésen kétszer volt eredményes és egy asszisztot jegyzett.”

Nagyon izgatottan várom a közös munkát. Szeretnék a lehető legjobb teljesítménnyel hozzájárulni ahhoz, hogy kiharcoljuk a feljutást. A középpályán érzem magam a leghatékonyabbnak, de a támadószekcióban is bárhol bevethető vagyok”

– nyilatkozta Mohos Barnabás.

További szegedi átigazolási fejlemény, hogy június 30-án hat kölcsönjátékosuk szerződése lejárt, ezért távozott Doncsecz Levente, Földi Dominik, Klausz Milán, Nagy Richárd, Nyári Patrik és Zuigéber Ákos is.

A klub azt is bejelentette, hogy a napokban újabb játékosok érkezhetnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC