nb1.hu

Magyar Kupa: szenvedéllyel a Fehérvár FC ellen

Vezetőedzői ígéret: a motivációval nem lesz gond!

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Monor SE a Fehérvár FC együttesét fogadja. Ennek kapcsán a klub honlapja interjút készített Halgas István vezetőedzővel különböző témakörökben.

ELŐZMÉNYEK

A Monor SE az NB III Délkeleti csoportjában, hét forduló után, az ötödik helyen áll. Ami azonban talán még fontosabb, hogy mindössze hárompontos hátrányban van az éllovas ESMTK-val szemben.

A monori csapat a Magyar Kupa első fordulójában hazai pályán 2-1-re győzte le a Pénzügyőrt, majd a következő körben Szolnokon, tizenegyesekkel jutott tovább.

Az M4 sportcsatorna élő közvetítésében zajló MOL Magyar Kupa sorsolás során a Fehérvár FC maradt utolsóként az NB I-es csapatok közül, amikor kihúzták a Monor SE nevét melléjük. A klubhonlap arra volt kíváncsi, milyen gondolatok fogalmazódtak meg Halgas Istvánban a sorsolás pillanatában.

SORSOLÁS

„A sorsolás közben, amikor minket húztak a Fehérvár mellé, nagyon örültem. Monoron ismét vendégül láthatunk egy első osztályú csapatot.

VÁRAKOZÁSOK

Halgas Istvánt arról is megkérdezték, mit vár a közelgő mérkőzéstől, és hogyan készül a csapat a nagy találkozóra.

„Nagyon tiszteljük a Fehérvár csapatát, de mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a dolgukat. Szeretném, ha a játékosaim nagy szenvedéllyel lépnének pályára, és bátrak lennének mind a labdával, mind anélkül.”

MOTIVÁCIÓ

A MOL Magyar Kupa lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megmutassák magukat egy magasabb osztályban szereplő csapat ellen. Halgas István a csapat motivációjáról és a mérkőzésre való felkészülésről is beszélt.

„A motivációval biztosan nem lesz gond. A játékosok teljesen nyugodtan várják a mérkőzést, és ugyanúgy készülünk, mint egy bajnoki meccsre. Nem helyezünk rájuk extra nyomást.”

ELVÁRÁSOK

Végezetül arra is kíváncsiak voltak, milyen eredménnyel lenne elégedett, és mit vár a csapattól.

„Leginkább a mutatott játékra leszek kíváncsi, különösen arra, hogyan reagálnak a játékosok egy magasabb szintű ellenfél nyomására. Bátran fogunk-e játszani, és ha szükséges, mennyire leszünk képesek egységesen küzdeni? Amit minden héten gyakorolunk az edzéseken, azt most is szeretnénk megmutatni. Remélem, hogy a szurkolók egy élvezetes mérkőzést látnak majd.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC