nb1.hu

Magyar Kupa: külön figyelmet kaphat Dzsudzsák Balázs – reakciók

A debreceni szurkolók nagy támogatást adhatnak.

Ma este teljessé válik az elődöntő mezőnye a Magyar Kupában. Korábban a ZTE, a Budafok és a Vasas jutott tovább, míg csütörtök este a DVSC-nek és a Puskás Akadémiának lesz esélye erre. A Loki a hétvégén hazai pályán kapott ki a Ferencvárostól, míg a Puskás Akadémiát a Paks verte 4-1-re. A hajdúsági klub a kupameccs miatt szurkolóbarát döntést hozott, mivel egy belépő ára mindössze 100 forint.

Srdjan Blagojevic az összecsapás előtt elmondta, a drukkerek támogatása is sokat segíthet a csapatának.

„Számomra minden egyes meccs egyaránt nagyon fontos, ezért nem akarok extra nyomást helyezni a csapatra. Természetesen egyértelmű, hogy a szurkolóknak és az edzői stábnak is nagyok az ambíciói a csütörtöki napot illetően. Tisztában vagyunk az ellenfelünk erősségeivel, de minden mérkőzést a saját elveink szerint igyekszünk játszani. Említettem az öltözőben is, hogy nem szeretek hosszútávú célokról beszélni, azt szeretném, ha mindig az előttünk álló lépésre koncentrálnánk. A felkészülést tekintve minden tőlünk telhetőt megtettünk, elemeztük az ellenfelünket. Készen állunk rá, hogy továbbjussunk a következő fordulóba, és mindent megteszünk azért, hogy elérjük a célunkat. Nagyon erős csapat a Puskás, efelől nincs kétségem, jó játékosaik vannak, intenzív játék és letámadás jellemzi őket. Megterhelő meccsre számítunk, hiszen mondhatom, hogy a Puskás az egyike a három-négy legerősebb csapatnak Magyarországon. A mi előnyünk az, hogy hazai pályán játszunk, ezért számítunk a szurkolók biztatására. Szükség is van a támogatásukra és biztos vagyok benne, hogy a fiúk a maximumot fogják hozni a pályán” – fogalmazott a DVSC trénere.

Artem Favorov szerint a Puskás Akadémiának a legnehezebb a sorsolása a mostani kiírásban. Hozzátette, a kupában fontosabb, hogy ki talál be elsőnek. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a DVSC elleni párharc tizenegyesek után dől el. Favorov kiemelte, hogy Dzsudzsákra kiemelten kell figyelniük, mivel ő nagyon technikás játékos, emellett nagy játékintelligenciája van.

A 20 órakor kezdődő mérkőzés játékvezetője Csonka Bence lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC