nb1.hu

Magyar Kupa-döntő: fontos szurkolói információkat osztott meg az MLSZ

A helyszínen nem lesz jegyárusítás.

Szerda este megrendezik a Magyar Kupa-döntőjét, amelynek két főszereplője a Budafok és a Zalaegerszeg lesz. Az MLSZ a finálé előtt fontos szurkolói információkat osztott meg:

„A Budafoki MTE és a ZTE FC május 3-án, szerdán 19.30-tól játssza a MOL Magyar Kupa döntőjét a Puskás Arénában.

A Puskás Aréna kapui a mérkőzés előtt két órával, 17.30-kor nyitnak, a stadion megközelítéséhez a közösségi közlekedés igénybe vételét javasoljuk. A stadion közelében ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek érvényben.

A ZTE-szurkolói a 120-138. szektorokba foglalnak helyet, és a Dózsa György út felőli kapukon léphetnek be a stadionba. A BMTE-szurkolók a 101-119. szektorba vásárolhattak belépőket, ők a Stefánia úti bejárat felől léphetnek be az arénába.

A stadionba nagyobb méretű táskát nem lehet bevinni. A meteorológiai előrejelzések szerint van rá esély, hogy esni fog az eső, ebben az esetben esőkabát használatát javasoljuk, esernyőt ugyanis nem lehet bevinni az arénába.

A helyszínen nem lesz jegyárusítás a mérkőzésre, belépőket az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet vásárolni a mérkőzés kezdéséig” – áll a szövetség közleményében.

A meccs szerda este 19.30-kor kezdődik, a játékvezető Vad II István lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC