nb1.hu

Magyar és külföldi csapatok is szerződtetnék a Mezőkövesd gólvágóját

Megszólalt a játékos ügynöke.

Április 21-én a Mezőkövesd 2-1-es vereségbe futott bele a Kecskemét otthonában, ezzel pedig biztossá vált, hogy az új szezonban csak az NB II-ben szerepelhet. Sztefan Drazsics minden bizonnyal a következő idényben már nem a kövesdi csapatban fogja termelni a gólokat. A Nemzeti Sport szerint többek között az Újpest és a Zalaegerszeg is szerződtetné a csatárt.

„Igen, kaptunk ajánlatokat, de nem csak ezektől a kluboktól, van egy harmadik magyar érdeklődő is. Ugyanakkor külföldről már négy ajánlat is befutott, és ha csak az anyagi szempontokat nézzük, akkor ezek kedvezőbb lehetőségek. A játékos azonban nem akar minden áron külföldre szerződni. Korábban játszott Kínában is, de nem érezte ott jól magát. Szeret Magyarországon élni, de még nem döntött a folytatásról, hogy melyik ajánlatot fogadja el” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Drazsics ügynöke, Radovan Stijacic.

Drazsics szerződése egyébként a szezon végén lejár Mezőkövesden. A 31 éves futballista ebben az idényben eddig 10 gólt szerzett az NB I-ben.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC