nb1.hu

Lisztes kezdőként debütált Frankfurtban, Dárdai Bence és Yaakobishvili is játszott

Németh Andrásék és Szabó Leventéék is nyertek.

Több magyar játékos is pályán volt szombat délután felkészülési mérkőzéseken.

Lisztes Krisztián bemutatkozott új csapatában, az Eintracht Frankfurtban: a frankfurtiak 12-0-ra verték felkészülési mérkőzésen az ötödosztályú Heusenstammot. Lisztes kezdőként kapott lehetőséget, az első félidőben játszott, de így sem maradt az Eintracht magyar játékos nélkül a második játékrészre, hiszen Fenyő Noah is játszott.

A Bajnokok Ligájára is készülő Girona 3-3-as döntetlent játszott a Montpellier-vel, Yaakobishvili Antal pedig végig a pályán volt. Németh András is kezdett a Hamburgban, a Nantes-ot 4-2-re verték a németek, a magyar csatár a sorcseréig, a 61. percig játszott.

Dárdai Bence a második félidőben kapott lehetőséget az Anderlechttől 2-1-es vereséget szenvedő Wolfsburgban, míg a Braunschweig 2-1-re verte a Rostockot, Szabó Levente a 80. percben állt be.

Hegyi Krisztián végigvédte a Motherwell Skót Ligakupa-meccsét, csapata 3-1-re nyert a Clyde vendégeként. A lendvai Nafta a Mura elleni idegenbeli 1-0-s vereséggel mutatkozott be a szlovén élvonalban, Szalay Szabolcs végig a pályán volt, míg Dragóner Áron, Kálnoki-Kis Zsombor és Klausz Milán csereként kapott lehetőséget Bozsik Józseftől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC