nb1.hu

„Lesz változás a kezdőcsapatban” – Pető Tamás és a Vidi bizakodó

A Fehérvár FC négy mérkőzésen keresztül veretlen maradt a 2024/25-ös szezonban az új vezetőedzővel, Pető Tamással. Múlt csütörtökön azonban a Omonia Nicosia 1-0-ra, majd hétvégén az Újpest 4-1-re legyőzte a Vidit.

Hátrányban a Vidi, de semmi nem dőlt el a párharcban

Pető Tamás az Omonia FC elleni Konferencia Liga-selejtező visszavágójának esélyeiről beszélt a találkozóról szóló sajtótájékoztatón.

„Fájdalmas időszakot élünk meg, hiszen az Omonia elleni párharc sokat kivett belőlünk, vasárnap pedig vereséget szenvedtünk a bajnokságban. Megpróbáltuk maximálisan felkészíteni a játékosokat, bízom benne, hogy sikerült, jók a megérzéseim. Ki kell javítanunk a múlt héten elkövetett hibákat, a szélső védekezésre hatványozottan figyelnünk kell.”

A Vidi trénere a sűrű menetrendre is kitért.

„Jelentős terhelést kapnak a futballisták, háromnaponta meccset játszunk, rengeteget utaztunk borzasztó körülmények között, sok részletről senki sem tud semmit. Szerdán javítani akarunk saját szurkolóink előtt, akiknek fontos szerepük lesz. Bizakodó vagyok a meccsel kapcsolatban.”

Pető nem mondott neveket, de elmondása szerint nem ugyanazt a kezdő tizenegyet küldi pályára, mint egy héttel ezelőtt.

Lesz változás a kezdőcsapatban, mind taktikai, mind kényszerű okokból. Nagy előny az Omoniának, hogy nem játszott a hétvégén. Mi hetek óta extrém terhelést kapunk, a ciprusiak nem léptek pályára, így kizárólag a visszavágóra készülhettek. Egy biztos: mindent megteszünk a továbbjutás érdekében.

A Fehérvár FC – Omonia Nicosia találkozó szerda 18:00-kor kezdődik.

A Vidi kapusa a Ferencvároshoz hasonlította az ellenfelet

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC