nb1.hu

Légiósok: négy magyarral a keretében jutott tovább a DAC a kupában

Baloghék nyertek, Bolla gólpasszt adott.

A DAC 1904 a Felsőszeli otthonában nyert 4-0-ra a szlovák kupában, Vitális Milán kezdőként kapott helyet és 60 percig volt pályán. A 21 éves középpályást az FTC-ben nevelkedett Redzics Damir váltotta. Csinger Márk ezúttal a dunaszerdahelyiek padján ült és Veszelinov Dániel volt a cserekapus.

A címvédő Sepsiszentgyörgy a szintén élvonalbeli Nagyszeben otthonában 1-1-es döntetlen játszott a román kupa első fordulójában. Varga Roland a második félidőben állt be csereként.

Balogh Botondra kezdőként számított a Pecchia mester a Parma-Bari olasz másodosztályú bajnokin. A 21 éves magyar védő végigjátszotta a találkozót, amit a hazaiak nyertek 2-1-re, és magabiztosan vezetik a Série B-t.

Bolla Bendegúz ismét ott volt a Servette kezdő tizenegyében a svájci szuperliga 8. fordulójában. A Winterthur utoljára 2017-ben tudott nyerni a genfi csapat ellen, és ez a sorozat ezúttal sem szakadt meg. A 2-2-es végeredményhez Bolla egy gólpasszal járult hozzá.


Ha a gólról le is maradt egy helyszíni Wolves-szimpatizáns néző, a tényekről és a hangulatról volt szíves tájékoztatni a világháló közönségét.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC