nb1.hu

Légiósok: Győztes meccsen mutatkozott be a magyar válogatott támadó

Schön Szabolcs végigjátszotta a Leyton Orient elleni mérkőzést.

Anglia

Schön Szabolcs végig pályán volt a Leyton Orient elleni angol harmadosztályú mérkőzésen. A Bolton Wanderers magyar játékosa csapata egyik legjobbja volt, 2-1-es győzelemmel indították az idényt.

Azerbajdzsán

A Neftcsi Baku 1-1-es döntetlent játszott a Sabail vendégeként az azeri élvonal 2. fordulójában. A vendégeknél végigjátszotta az összecsapást Tamás Márk.

Németország

A Bundesliga 2.-ben magyaros rangadót rendeztek, hiszen a Hamburg fogadta a Hertha csapatát. Apró szépséghiba, hogy a hazaiaknál Németh András, a vendégeknél Dárdai Palkó nem volt keretben. A Herthában a 76. percben lépett pályára Dárdai Márton, a találkozó 1-1-es eredménnyel ért véget.

Skócia

A Glasgow Rangers 2-1-re legyőzte a Motherwell csapatát a skót bajnokságban, a vendégcsapatban Hegyi Krisztián nem kapott lehetőséget.

Szlovénia

A Nafta csapata simán kikapott 3-0-ra Primorje ellen. A lendvaiaknál kezdőként végigjátszotta a meccset Dragóner Áron, illetve Szalay Szabolcs, valamint csereként pályára lépett Kálnoki-Kis Zsombor és Klausz MilánSenkó Zsombor nem állt be.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC