nb1.hu

Légiósaink: idegenben kaptak ki Langék, fontos pontokat hullajtottak Szalaiék

A hajrában szenvedett vereséget Ónodi Ákos csapata.

Nem sikerült túl jól a csütörtöki nap légiósaink számára. Törökországban Szalai Attila, Cipruson Lang Ádám és Ónodi Ákos csapata is bajnokit játszott

CIPRUS

A ciprusi első osztály 22. fordulójában az AEL Limasszol hazai pályán fogadta Ónodi Ákos együttesét a sereghajtó Chlorakat. A 21 éves kapus a kispadról nézte végig, ahogy csapata 2-1-es vereséget szenved egy utolsó percekben szerzett haza találattal. A Chloraka mindössze 11 megszerzett ponttal az utolsó helyen áll a tabellán. 

A játéknap másik mérkőzésén a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia Nicosia az Anorthosis otthonában vendégeskedett. Az Omonia szerzett vezetést, de  a második félidőben megtáltosodtak a hazaiak és végül simán 4-1-re nyertek. A magyar válogatott védő kezdőként végigjátszotta a találkozót. 

Az Omonia 35 egységgel az ötödik a tabellán. 

 

CIPRUS ELSŐ OSZTÁLY 

22. FORDULÓ

AEL Limasszol-Chloraka 2-1 (1-0)

Anorthosis-Omonia Nicosia 4-1 (1-1)

 

TÖRÖKORSZÁG

A török Super Lig 22. fordulójában a Szalai Attilával a kezdőben felálló Fenerbahce az Adana Demirsporhoz látogatott. A találkozón az első gól a 83. percben esett hazai részről, majd 5 perc múlva jött a válasz a Fenertől. Végül pontosztozkodással ért véget a mérkőzés. 

A magyar válogatott védő szokásához híven végigjátszotta az összecsapást. A Fenerbahce második a tabellán, hat ponttal lemaradva a Galatasaray mögött. 

SUPER LIG

21. FORDULÓ

Adana Demirspor-Fenerbahce 1-1 (0-0)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek