nb1.hu

Légiós érkezett: megtalálta Schön Szabolcs utódját a Fehérvár

Bosnyák játékos a Vidi legújabb igazolása.

Mint ahogy az korábban már felmerült, Ivan Milicevic valóban a Fehérvárnál folytatja a pályafutását.

Horvát szélső érkezhet az Angliába távozó magyar válogatott játékos helyére

A horvát születésű bosnyák balhátvéd szabadon igazolható játékosként érkezik a Vidihez, ahol minden bizonnyal a Boltonhoz szerződött Schön Szabolcs pótlása lesz a feladata.

Mint ahogy arról a klub honlapja beszámolt, a 26 éves Milicevic a horvát, a bosnyák és a görög első osztályban is szerepelt. Az NK Siroki Brijeg együttesében mutatkozott be a felnőttek között a bosnyák élvonalban, majd 2017-ben a horvát másodosztályban, az NK Dugopoljében kölcsönben folytatta. Ezt követően a horvát élvonalbeli Lokomotiva Zagrebhez igazolt, majd kölcsönben az NK Varasdint erősítette, később pedig megfordult a Zeljeznicarnál, legutóbb pedig a görög AE Kifisiasnál. Mivel a csapatával kiesett a görög élvonalból, szabadon igazolható volt az utóbbi hetekben.

Milicevic a horvát élvonalban 85 mérkőzésen 2 gólig és 14 gólpasszig, a bosnyák első osztályban 27 meccsen 2 gólig és 2 gólpasszig jutott, a görög élvonalban pedig 9 találkozón 1 gólt lőtt. A bosnyák U21-es válogatottban háromszor, az U19-esben ötször lépett pályára.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz igazolhattam, amelynek kiváló szurkolótábora van. A célom, hogy egyénileg előrelépjek a következő szezonban, amivel a csapatot is segíteni tudom majd. Az a célunk, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban, valamint a nemzetközi kupában is szeretnénk a lehető legtovább jutni. Az érkezésem előtt beszélgettem Lirim Kastratival, akivel a Lokomotiva Zagrebnél voltunk csapattársak, és ő is azt mondta, hogy minden adott a klubnál a sikeres szerepléshez és remek csapathoz érkezem. A szurkolóknak megígérhetem, hogy mindig küzdeni fogok a lefújásig, olyan balhátvéd vagyok, aki fel-le zakatol a pályán a mérkőzéseken” – mondta Milicevic, aki megkapta a 7-es mezszámot a fehérváriaknál.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC