nb1.hu

Kuznyecov beszólt az ellenfélnek, a bírót sem kímélte

Nehezen viselte a DVTK vezetőedzője a pontvesztést. 

A Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár ellen az NB II 32. fordulójának zárómérkőzésén. A hazaiak végig nagy fölényben játszottak, de a 90. percben sikerült betalálni a vendégeknek.

 

A lefújást követően a DVTK vezetőedzője, Kuznyecov Szergej felfokozott hangulatban nyilatkozott.

 

“Az történt, amit vártunk az ellenféltől. Szerintem megmutattuk ma, hogy ki játszotta a futballt, és hogy mi az a futball egyáltalán. Nem akarok foglalkozni az ellenféllel, tud, amennyit tud, nekünk viszont figyelni kell arra, hogy a 90. percben nyilvánvalóan hosszú labda jön a félpályáról. Ilyenkor kicsit birkózni kell, kifejelni a labdát. Nem tudom, hány helyzetet kell teremteni ahhoz, hogy nyerjünk. Hogy lehet nyugodt az ember, hogyha az első félidőtől kezdve fekszenek és húzzák az időt? Eljönnek, és tetszik a gyep vagy nem tudom, mi tetszik nekik Miskolcon. Az összes csapat idejön, és itt fekszik az első félidőtől. Minek? Ha idejöttök játszani, játsszatok! Ez játék egy kapura lövéssel? Szerintem nem. És utána csodálkozunk, hogy miért nincsen támadójátékunk. A bíró még segíti ezeket a dolgokat, szerintem a bírónak nem kell az antifutballt segíteni.” mondta az M4 Sportnak.

 

Kuznyecov a játékvezetőhöz is intézett pár „kedves” szót.

 

“A második félidőben másfél percenként rugdossák ki a labdákat. Annyit kértem, hogy sürgessük meg őket, és nekem adnak sárgát ezért. Egy rossz szót nem mondtam, de ezek szerint nekem ezt sem lehet, pedig az emberek futballt nézni jönnek.”

 

Az éllovas DVTK előnye öt pont a tabellán a második MTK-val szemben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC