nb1.hu

Közeledik az Eb: a legjobbak mögött a válogatott, Rossi 20. az edzők fizetési rangsorában

Érdekes összeállítások láttak napvilágot.

Már csak két hónap választ el minket a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokságtól. A torna 24 csapatot számlál, sokak szerint a magyar válogatott meglepetést okozhat. Marco Rossi szövetségi kapitány munkáját nemzetközi szinten is elismerik. A magyar csapatot sokan a kontinens legjobbjai közé sorolják, annak ellenére, hogy Rossi fizetése jelentősen elmarad a többi szövetségi kapitányétól.

VÁRATLAN ESÉLYEK, NAGY VENEK

A Goal.com és a fogadóirodák előrejelzései szerint a legnagyobb esélyesek között a franciák, az angolok, valamint további nagy focinagyhatalmak, mint Portugália, Olaszország, Németország, Spanyolország és Hollandia találhatók. Utóbbiaknál Anglia a legnagyobb esélyes. A magyar válogatott a Goal.com szerint a nyolcadik helyen áll, ami jelentős elismerés, bár a fogadóirodák szerint kevésbé valószínű a magyar siker.

KAPITÁNYOK JÖVEDELMEI

Marco Rossi évi 300 ezer eurós fizetése alacsonynak számít a többi EB-n részt vevő szövetségi kapitány fizetéseivel összehasonlítva. Csak néhány kevésbé ismert nemzeti csapat edzője keres kevesebbet nála. Ezzel szemben az angolok vezetőedzője, Gareth Southgate évi 5,8 millió eurót kap, ami a legmagasabb a versenyben részt vevő edzők között – írta a Finance Fottbal.

KILÁTÁSAINK

A magyar válogatott kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban. 14 mérkőzés óta veretlen, és a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik kiváló formában van. Bár a fogadóirodák és szakértők nem tartják első számú favoritnak, a magyar csapat meglepetést okozhat a tornán.

Mint ismeretes, Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a minap azt mondtam, elégedett lenne, ha továbbjutnánk a csoportból, melynek rajtunk kívül Németország, Svájc és Skócia is a tagja. Hozzátette, a kieséses szakaszban, ha esetleg egyből búcsúzni kell (nem ezt szeretné!), akkor ne 4-0-val essünk ki, mint legutóbb Belgium ellen.

Igaza van, mert a legjobb az újabb továbbjutás lenne.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC