nb1.hu

Korábbi magyar válogatott kerettagot igazolt a Tatabánya, az edzőt is meglepte

Dragóner Attila mutatta be a csapat új szerzeményét.

Tíz év után ismét az NB II-ben kezdi az idényt az Opus Tigáz Tatabánya csapata. Kedden délelőtt sajtótájékoztatót és szurkolói ankétot tartott a Bányász, aminek végén Dragóner Attila nem akármilyen meglepetéssel készült, közölte a tatabányai klub a közösségi oldalán.

Az eseményen bemutatták az újonnan érkezett játékosokat. Jelena Richárd Csíkszeredáról, Vass Patrik Nyíregyházáról, Eördögh András a Budapesti Honvédtól, Jagodics Márk és Csernik Kornél a Haladás együttesétől érkezett Tatabányára. Bertus Lajos Tiszakécskéről, Deutsch Bence a BVSC-től, Harsányi Dániel Kaposvárról, míg Varga Dominik Nagykanizsáról szerződött az Opus Tigáz Tatabánya csapatához. A beszédek után kis meglepetés következett, a bemutatott játékosok sora ugyanis nem ért véget.

A terembe lépett az Opus Tigáz Tatabánya legfrissebb igazolása, aki Gyürki Gergely vezetőedzőt is meglepte. A csapat ügyvezetője, Dragóner Attila „titokban” a Bányászhoz igazolta a korábban NB I-es csapatokban is játszott Vida Krisztofert, aki legutóbb a Nyíregyházánál szerepelt.

A 29 éves támadó fiatalon Hollandiába szerződött, majd a DAC-nál húzott le közel 4 szezont. A dunaszerdahelyi túra után a lengyel élvonalban töltött el újabb két évet, majd 2022 nyarán a Kisvárdához igazolt. Idén februárban a bajnoki címet szerző Nyíregyháza Spartacus csapatához került kölcsönbe, ahol 9 mérkőzésen 1 gólt szerzett. Vida 2019 júniusában meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól a magyar válogatott bő keretébe, de végül nem lépett pályára a nemzeti csapatban.

A Tatabánya vasárnap 19:00-kor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét látja vendégül az NB II első fordulójában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC