nb1.hu

Kölcsönadta támadóját a Honvéd, felbontották a DVTK-ban is megforduló kapus szerződését

Az NB II-ben bizonyíthat a Paks játékosa.

HONVÉD

A kispestiek a Mosonmagyaróvárnak adták kölcsön Maksym Pukhtieievet. A 19 éves támadó nem ismeretlen közegbe került, hiszen az előző szezon második felében már szerepelt az Óvárban. A fiatal futballista eddig 12 NB II-es meccsen jutott szóhoz, a fellépéseit két góllal zárta. A Honvéd azt is bejelentette, hogy Bartha Botond szerződését a felek közös megegyezéssel felbontották.

TISZAKÉCSKE

Távozik a Tiszakécske csapatától Antal Botond. A tiszakécskeiek arról számoltak be, hogy a kapus kontraktusát közös megegyezéssel bontották fel. A 32 esztendős cerberus korábban a DVTK-ban hét évet húzott le.

CSÁKVÁR

A Paks a Csákvárnak adta kölcsön Gregor Zalánt erre a szezonra. A 19 éves védő szerint ez egy nagy lehetőség lehet neki.

„Körülbelül két hete szóltak a paksi klub vezetői, hogy érdeklődik utánam az Aqvital FC, majd nem sokkal később jelezték, hogy még egyszer megnéznek és ha megfelelek, kölcsönbe elengednek. A jelek szerint megfeleltem. Bár nyolc éve a Paks játékosa vagyok, nem volt kérdés, hogy elfogadom az ajánlatot, hiszen ez egy óriási előrelépés, óriási lehetőség számomra. Mindent el fogok követni, hogy rászolgáljak a bizalomra” – mondta Gregor.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC