nb1.hu

Kisvárda: Révész Attila elárulta, melyik NB I-es csapathoz igazol a kulcsember

A sportigazgató arról is beszélt, hogy mennyire fog átalakulni a keret.

Korábban eldőlt, hogy a Mezőkövesd mellett a Kisvárda búcsúzik az élvonaltól. Révész Attila a Kossuth Rádiónak adott interjúban elmondta, a mostani keret 60-70 százaléka megmarad a következő idényre. A sportigazgató elárulta, Ötvös Bence már megtalálta az új csapatát, a középpályás a Paksban fogja folytatni a karrierjét, állítólag alá is írta a szerződését a 26 esztendős játékos. Révész hozzátette, hogy a többi olyan labdarúgó, akinek lejár a szerződése, már tárgyal a kérőivel. Révész Attila továbbá kijelentette, hogy ő főleg az akadémiai munkára összpontosít.

„Tehát a felnőttcsapatot a szakmai stábnak kell vinni, ott elképzelhető, hogy lesznek változások, nagyon nem vagyok elégedett a munkával” – nyilatkozta sejtelmesen Révész.

A várdaiak szeretnének visszajutni az élvonalba, de Révész szerint ez nem könnyű feladat.

„Az NB II-ben a párharcdominancia miatt meg kell hagynunk a rutinosabb, erősebb, magasabb külföldi játékosokat. Gazdaságilag sem érné meg elküldeni őket, mert sokkal többet veszítenénk az elengedésükkel, mint amennyit a központi támogatásból kapnánk” – mutatott rá Révész.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC