nb1.hu

Kisvárda: nagy célokat fogalmazott meg Kruscsics – reakció

A nemzetközi kupaszereplés is szóba jött.

A Kisvárda ma jelentette be, hogy immáron Milos Kruscsics irányítja a csapatot, amely az NB I-ben jelenleg a hatodik helyen áll. Az Újpest egykori trénere a várdaiak hivatalos oldalának beszélt a célokról. Kruscsics úgy véli, mindig magasabb célokat kell megfogalmazni.

„Valóban szoros a tabella, de a nagyobb célokat kell megpróbálni elérni, olyanokat, amelyek kicsit magasabbak, mint amire képes vagy. Ebben a pillanatban azt gondolom, hogy meccsről meccsre kell lépegetnünk előre, miközben tisztában vagyok vele, hogy az előző bajnokságban elért eredménnyel a Kisvárda kilépett a nemzetközi porondra. Ezúttal is közel vagyunk a dobogós helyekhez, a legjobb út az, ha azt próbáljuk most is célba venni, aztán a szezon végén meglátjuk, hogy hol is kötünk ki” – mutatott rá a tréner.

Kruscsics egyébként a kisvárdai körülményeket is méltatta:

„Természetesen minden klubot és minden, a futballban dolgozó embert tisztelek Magyarországon. Különösen érvényes ez a Kisvárdára, amely az utóbbi években kiváló eredményeket ért el, tiszteletreméltó az, ami itt felépült, a létesítmények és maga a futball terén is. De ez összességében a magyar futballról is elmondható, akiknek ez a feladatuk, azok jól dolgoznak. A jövőben részese szeretnék lenni mindannak, ami Kisvárdán történik, az itteni klub további fejlődését és előremenetelét szeretném szolgálni” – fogalmazott a szakember.

A Kisvárda a válogatott szünet után április elsején a Puskás Akadémiát látja vendégül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC