nb1.hu

Kisvárda: két játékos is súlyosan megsérült a Fradi ellen

Mindkettejükre hosszú kihagyás vár.

Mint ismert, a Kisvárda szombaton 0-0-s döntetlent játszott a Ferencvárossal az NB I-ben. A meccs leginkább a sérülésekről marad emlékezetes: a zöld-fehéreknél Muhamed Besic szenvedett keresztszalag-szakadást, a hazaiakat pedig két veszteség érte, miután Czérna Erik és Alaksandar Jovicic is megsérült.

A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

„Két kisvárdai és egy ferencvárosi labdarúgó is súlyos sérülést szenvedett a szombaton játszott várkerti mérkőzésen.

Csapatunkból a szünetben combizomhúzódás gyanújával lecserélt Czérna Erik esetében az azóta elvégzett vizsgálatok kiderítették, hogy 19 éves játékosunknak beszakadt a combizma, így ő hetekig nem léphet pályára.

Tőle is rosszabbul járt Alaksandar Jovicic. A mértékadónak mondható transfermarkt.de becslése alapján a legértékesebb futballistánknak tekinthető bosnyák belső védő a meccs hajrájában szenvedett vállsérülést, és bár végigjátszotta a kilencegynéhány percet, a szombat este elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy elszakadt a szalag a vállában. Jovicicre többhónapos kihagyás vár, reális esély arra mutatkozik, hogy a bajnoki hajrában lesz újra bevethető.

A Ferencváros sem úszta meg súlyosabb sérülés nélkül, amit szintén nagyon sajnálunk. Az első félidőben egy ütközés után lecserélt Muhamed Besicről, Jovicic bosnyák honfitársáról kiderült, hogy elszakadt a keresztszalag ugyanabban a térdében, amellyel akkor is hasonló gondok támadtak, amikor még az Everton játékosa volt. A középpályásra legalább hat hónapig vált harcképtelenné.

Muhamed Besicnek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk, ahogy a szintén szombaton megsérült játékosainkat, Czérna Eriket és Alaksandar Jovicicet is mielőbb várjuk vissza a csapatba!”

 

A következő fordulóban a Kisvárda az Újpestet fogadja, míg a Fradi a Kecskemétet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC