nb1.hu

Kisvárda: a győztes rangadó után Révész Attila két játékosát méltatta

Azért némi kritikát szintén megfogalmazott.

Az NB II 11. fordulójában a Szentlőrinc a Kisvárda otthonában vizitált. A rangadó a vendégek 2-1-es győzelmével zárult, ezzel a Várda továbbra is az élen áll. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy az első félidőben Cipetic tizenegyest hibázott, de a várdaiak még ezt is elbírták.

Révész Attila ezúttal elégedetten értékelt a lefújás után, többek között a csereként beszálló Molnár Gábort és Alaksandar Jovicicot is méltatta. Egyedül a későn bekapott gól miatt maradt benne némi hiányérzet.

„A hazai csapat bizonyította, hogy nem véletlenül áll ott a tabellán, ahol. Nagyon sok hosszú labdával operáltak, emiatt lehetőségeink szerint meg is magasítottuk a védelmünket. Ahogy telt az idő, egyre kevesebb veszélyt okoztak, mi pedig azt is kihevertük, hogy az első félidőben büntetőt rontottunk. A szünetben megbeszéltük, hogy van ilyen, segíteni kell a játékost, hogy talpra álljon ebből a helyzetből, és lám, ő adta a gólpasszt az első találatunknál. A cserékre ezúttal egy rossz szót sem szólhatok, legutóbb azért voltam mérges rájuk, mert a Mezőkövesd ellen a kezdősorban játszva nyújtottak hasonlót. Sikerült azonban felpiszkálni őket, elsősorban Molnár Gábort, aki fontos gólt szerzett és összességében nagyon jó személyiség. Meg kell dicsérném még Alaksandar Jovicicot, aki remek teljesítményt nyújt jobboldali védőként, a második gól az ő érdeme. A végén azért a kapott gól miatt nem lehettünk teljesen boldogak, de üsse kavics, nyertünk!” – idézi Révészt a kisvardafc.hu.

Érdekesség, hogy a 10. játéknapon a Várda a Gyirmótot 6-4-re verte. A gólzáporos mérkőzést követően Révész nagyon kemény kritikákat fogalmazott meg:

Kőkeményen kritizálta három játékosát Révész Attila a 6-4-es győzelem után

SZENTLŐRINC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–2 (0–0)
Szentlőrinc, Szentlőrinci Sporttelep, 600 néző. Vezette: Molnár Attila (Huszár Balázs, Király Zsolt)
SZENTLŐRINC: Gyurján – Szekszárdi M., Keresztes B. (Szekszárdi T., 69.), Dinnyés O., Stifter (Papp Cs., 81.) – Kiss-Szemán (Tarcson, 69.), Medgyesi – Hajdú R., Nagy R. (Bíró D., 69.), Vingler – Tóth-Gábor (Ambach, 81.). Vezetőedző: Waltner Róbert
KISVÁRDA: Kovács M. – Széles, Jovicic, Chlumecky, Körmendi (Lippai T., 79.) – Cipetic, Osztrovka (Babják, 90.), Szőr, Bíró B. (Matanovics, 90.) – Mesanovic, Szpaszics (Molnár G., 69.). Megbízott vezetőedző: Révész Attila
Gólszerző: Molnár G. (0–1) a 76., Dinnyés O. (öngól, 0–2) a 88., Tarcson (1–2) a 90+4. percben

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC