nb1.hu

Kispest: Csertői türelmet kért és minőségi javulást ígér

Az új tréner számára az első meccsen a három pont megszerzése volt a legfontosabb.

Az NB II 15. fordulójában Budapest Honvéd három nyeretlen bajnoki után 1-0-ra nyert az Ajka ellen. A kispestiek új vezetőedzője, Csertői Aurél tehát győzelemmel mutatkozott be, de a klub honlapján írt nyilatkozatában reálisan látja a csapat jelenlegi helyzetét.

„Nem futballoztak tiszta fejjel a játékosok, érezhetően volt bennük drukk, az elmúlt időszak sikertelensége rányomta a bélyegét a játékra, mindenképpen érdem, hogy ilyen állapotban tudunk nyerni 1-0-ra. Két-három látványos akciót is vezettünk, az egyikből gólt rúgtunk és az első félidőben igazából egy helyzete volt az Ajkának. A második félidőt kibrusztoltuk, lehoztuk győzelemmel a találkozót, de akkor már kevésbé volt értékelhető a játékunk, kapkodtunk, nem mertünk futballozni. Ezt gyorsan el is kell felejteni, azt gondolom, hogy ezen a napon a három pont volt a legfontosabb.”

Csertői türelmet kért és minőségi javulást ígér.

„A játékon próbálunk majd javítani, minőségben előbbre kell lépni, de így is tudtunk nyerni, remélem, később majd jó játékkal is fogunk. Láthatta mindenki, sok a sérültünk, az ő felépülésük is erősítés lesz. Azt kértem a játékosoktól, hogy legyenek türelmesebbek, mert pont az ilyen kapkodós játékból, labdavesztésből kaptunk gólokat. Szeretnénk mindig egy kicsit előbbre lépni, hiszen tudom, hogy ennél sokkal többre képesek a játékosok.“

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC