nb1.hu

Kiesőzónában van a Honvéd: a csapatkapitány nem köntörfalazott

A rutinos játékos méltatta a kispesti drukkereket.

Hétfő este a Honvéd-Szentlőrinc NB II-es bajnoki végeredménye 0-1 lett. Ezzel a vereséggel a kispestiek maradtak a tabella utolsó előtti helyén. A lefújás után Laczkó Zsolt az M4 Sportnak elmondta, szerinte hamarosan elindulnak felfelé.

Waltner nem értett egyet az M4 Sport riporterével, Laczkó bizakodik – reakciók

A fővárosi klub csapatkapitánya, Kesztyűs Barna a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a mérkőzést követően. A 31 éves labdarúgó nem köntörfalazott, szerinte nagy bajban van a Honvéd. Kesztyűs a szurkolókat dicsérte, emellett a csapatkapitányi szerepről is beszélt.

„Nehezen éltem meg ezt a bajnokit. Úgy érzem, megvoltak a helyzeteink. Pontrúgásból kaptunk gólt, ez már a sokadik alkalom. Nem tudom, mit kellene csinálni ahhoz, hogy ne kapjunk gólt pontrúgásból minden mérkőzésen. Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Fel kell emelni a fejünket, bele kell állnunk a melóba. A munkában hiszek, ha melózunk, egyszer ez meg fog fordulni. Bátran vállaltam azt, hogy csapatkapitány leszek. Bíznak bennem, én pedig próbálok segíteni a fiataloknak. Voltam már Pécsen és Nyíregyházán is csapatkapitány. Nem áll messze tőlem ez a szerepkör, de ez egy nagy felelősség. Ez egy olyan helyzet, ahol még nekem is tanulnom kell, mert most nem a legszebb éveit éli a klub. Amikor megérkeztem, akkor is azt mondtam, hogy ez a keret nem arra hivatott, ahol most áll. Sokkal több van ebben a csapatban, de ez valamiért nem jön ki. Mondhatnám, hogy edzésen jól csináljuk a dolgunkat, de ez nem számít. Az a lényeg, hogy a meccseken milyen teljesítményt nyújtunk. A meccseket pontokra játsszák, sajnos vonal alatt vagyunk. Gyűjtögetni kell a pontokat, mert hamar bajba kerülhetünk. Megmondom őszintén már most nagy a baj. Ezt a felelősséget mindenkinek vállalnia kell. Ha a szurkolókon múlna, valószínűleg vezetnénk a tabellát. Sajnos nem vagyunk olyan szinten, mint a szurkolótáborunk” – hangsúlyozta Kesztyűs.

A Honvéd vasárnap a Békéscsaba otthonában vizitál.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC