nb1.hu

Kiemelkedő szponzor érkezett Debrecenbe

A bank arculati elemeit viselik majd a Nagyerdei Stadion belső VIP terei.

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank, a DVSC Futball Zrt. és a Debreceni VSC labdarúgócsapatának otthont adó Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft., melynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a létesítmény belső VIP terei.

„A megállapodással újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyünk, hogy gazdasági szerepünk mellett olyan értékeket teremthessünk, amelyekkel aktívan hozzájárulhatunk a közösségi összetartozás erősítéséhez. Külön öröm, hogy támogathatjuk a debreceni stadiont és ezáltal a DVSC-t is, hiszen ez a stadion nem csupán egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ, amelyben a sport, a kultúra és a szórakozás kapcsolódik össze.” – idézte a debreceni klub közleménye Puskás Andrást, az MBH Bank vezérigazgató-helyettesét, aki szerint a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei a személyesség és az exkluzivitás, és ugyanezt az élményt szeretnék átadni az idén tízéves stadion látogatóinak is.

A debreceni sportklub és a labdarúgócsapatnak otthont adó stadion értékei összhangban vannak az MBH Bank vízióival, melyben a közösség szerepe, a tradíciók tisztelete és a megújulás képessége kiemelt jelentőségű. A 2014-ben átadott Nagyerdei Stadion 80 éves tradíciót emelt át a 21. századba, új réteget létrehozva a nagy múltú helyszínen, ahogy az MBH Bank is a hagyományokkal rendelkező elődbankjainak erősségeire építve Magyarország egyik meghatározó nagybankjaként újult meg.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC