nb1.hu

Két gólt lőtt a Fradinak, mégis csalódott a Puskás tinédzser csatára

A Puskás Akadémia bombaformában lévő támadója, Gruber Zsombor nyilatkozott a drámai kupabúcsú után.

Izgalmakkal teli, fordulatos mérkőzésen győzte le a Ferencváros a Puskás Akadémia csapatát a MOL Magyar Kupában. Az FTC hosszabbítás után 4-3-ra nyert, így a zöld-fehérek jutottak a legjobb 16 közé. A találkozó után a PAFC két gólt szerző csatára, Gruber Zsombor válaszolt az újságírók kérdéseire a vegyes zónában.

„Csalódott vagyok, szerintem mindenki más is”

„Két gólt rúgtam, de a csapat veszített. Nagyon csalódott vagyok, szerintem mindenki más is, de megyünk tovább, fókuszálunk a bajnokságra. Most még nagyon friss nekem ez az egész” – kezdte értékelését szomorúan a 19 éves támadó. „Nagyot küzdött a csapat, mindenki egytől egyig beleadott mindent. Sajnos ez ma ennyire volt elég” – folytatta.

„Elemeztük a játékukat, de nem tudtuk biztosra, hogyan fognak felállni, hiszen nagyon nagy a kerete a Fradinak. Úgy érzem, sikerült, amit elterveztünk, ki tudtuk használni a lehetőségeinket, de ez most nem párosult eredménnyel. Ez van, sajnos a Fradi egy nagyon jó csapat, így nyerni tudott ellenünk” – mondta Gruber az ellenfélről az NB1.hu kérdésére.

A szezonban immár 6 gólos csatár remek formában van, az elmúlt hetekben rendre ő kezdett a szezont amúgy szintén jól kezdő Lamin Colley kárára. „Megkapom a bizalmat, próbálok vele élni. Ez az egy dolgom van, próbálok mindig teljesíteni, amikor pályán vagyok, és hajtani akkor is, amikor esetleg a játék nem úgy megy. Örülök, hogy most ilyen formában vagyok” – fogalmazott a PAFC játékosa.

Arra a felvetésre, hogy jó teljesítménye és a nemzeti csapat sérülések által megtizedelt támadósora okán gondolt-e már a válogatott meghívóra, a fiatal támadó szerényen azt mondta, ezt még távolinak érzi. „Nagyon sokat kell még dolgoznom, de ezen vagyok, hiszen mindenki szeretne bemutatkozni a válogatottban. Nagy álmom válna valóra, ha egyszer behívnának” – tette hozzá.

Az újságírók a hosszas videobírózás(ok)ról is kérdezték a Puskás támadóját, aki ezeket az eseteket csak röviden értékelte. „Erről inkább nem mondok semmit. Egy gólnál szerintem nem lehet öt percet videobírózni, de ezt meghagyom azoknak, akik értenek ehhez. Nagyon nehezen bírta ezt mindenki, tényleg sajnálom” – mondta.

Gruber zárásként elmondta, a csütörtöki regeneráció után a csapat már minden erejével a bajnokságra, jelesül a soron következő, DVTK elleni mérkőzésre fókuszál.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC