nb1.hu

Két ferencvárosi légiósnak is meglehet az új klubja, Zsóri távozott az MTK-tól

Középpályás és szélső hagyja ott a Ferencvárost.

Korábban már többször is beszámoltunk arról, hogy Amer Gojak és Edgar Szevikjan is távozhat a Ferencvárostól, kedd délutáni sajtóhírek szerint pedig úgy tűnik, mindkét játékos megtalálhatta az új klubját.

Gojak a horvát élvonalbeli Rijekánál írhat alá, így két év után térhet vissza a horvát élvonalba – a 27 éves bosnyák középpályás 2022 nyarán a Dinamo Zagrebtől érkezett a zöld-fehérekhez. 38 tétmeccsen 3 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

Szevikjant januárban nagy reményekkel igazolta le az FTC az orosz Nyizsnyij Novgorodtól, ám Pascal Jansen vezetőedző érkezésével kiszorult a keretből, mindössze egy Bajnokok Ligája-selejtezőn kapott nyolc percnyi játéklehetőséget.

Az örmény szélsőt ugyan 2028 nyaráig szerződés köti, ám nevelőklubja, a Lokomotiv Moszkva tárt karokkal várja őt: kölcsönben folytathatja, az orosz klubnak pedig vételi opciója is lehet – az ulloi129.hu is beszámolt arról, hogy kölcsönadási díj 200 ezer euró lehet, a kivásárlási opciót pedig 4 millió euróban határozták meg a klubok. Szevikjan Budapesten vesz részt orvosi vizsgálaton, majd az örmény válogatott Nemzetek Ligája-találkozói után csatlakozik a Lokomotivhoz.

Mindeközben az MTK bejelentette Zsóri Dániel távozását.

A 23 éves játékos a tavaszi szezont kölcsönben a másodosztályú Budafoki MTE-nél töltötte. A fővárosi kék-fehérekkel közös megegyezéssel bontottak szerződést, így a Puskás-díjas támadó szabadon igazolhatóvá vált.

Zsóri 2022 nyarán került az MTK-hoz, 35 mérkőzésen 8 gólt szerzett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC