nb1.hu

Kerkezék egy hónap után nyertek újra, Baloghék drámai vereséget szenvedtek

Mindkét magyar játékos kezdett a hétfő esti topligás meccsen.

A magyar válogatott Kerkez Milossal felálló Bournemouth házigazdaként magabiztosan, 3-1-re legyőzte a Southamptont a Premier League hatodik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.

A hazaiak gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, a 39. percben már 3-0-ra vezettek, a vendégek pedig csak szépíteni tudtak. A Bournemouthnak egy hónap után ez volt az első sikere.

Kerkez végig a pályán volt.

A Balogh Botondot foglalkoztató Parma otthon 3-2-re kikapott a Cagliaritól a Serie A hatodik fordulójának hétfői zárómeccsén.

A fordulatos találkozón a vendégek az első játékrész hajrájában szereztek vezetést, majd a fordulás után a 62. percben egyenlített a Parma, de a 75. percben ismét a Cagliari került előnybe. A házigazda ezután mindent megtett az egyenlítésért, és a 87. percben büntetőből Hernani révén sikerült is megszereznie második gólját, ám nem sokáig örülhettek, ugyanis a Cagliari gyakorlatilag a középkezdés után Piccoli találatával visszavette a vezetést, amit már nem engedett ki a kezéből. A vendégek ezzel megszerezték szezonbeli első győzelmüket.

A magyar válogatott középhátvéd kezdőként lépett pályára, és a 61. percben, 0-1-nél cserélte le őt az edzője.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC