nb1.hu

Kerkez-parádé a Lazio ellen: a Milan franciájának is üzent a magyar védő – reakció

A meccs után egyből felhozták, hogy mi lenne, ha visszatérne Olaszországba.

Mint arról beszámoltunk, Kerkez Milos győztes gólt szerzett kedd este a Konferencia-ligában: a 19 éves magyar válogatott balhátvéd a Lazio ellen 2-1-re megnyert meccs 62. percében talált be, így az AZ Alkmaar előnyből, kedvező helyzetből várhatja a hollandiai visszavágót.

Kerkez a gólörömét volt csapat- és poszttársának, az AC Milan balhátvédjének, Théo Hernandeznek szánta, hiszen a világbajnoki ezüstérmes francia is ezzel a mozdulattal szokott ünnepelni, Kerkez pedig tiszteli és kedveli őt.

 

Kerkez a lefújás után így értékelt:

„Büszke vagyok a csapatra, hiszen jól felkészültünk a mérkőzésre és minden utasítást betartottunk. A gólomnál éreztem, hogy lőnöm kell, hiszen közel voltam a kapuhoz. Remek érzés volt betalálni és a szurkolókkal együtt ünnepelni, de vár ránk a visszavágó, ahol nem lesz egyszerű feladat megtartanunk az előnyt.”

Az Alkmaarhoz a Milantól érkező játékost hétről hétre szóba hozzák külföldi, így olasz csapatokkal is (a Lazio érdeklődéséről is lehetett hallani) – erre a kérdésre most így válaszolt:

Nagyon szeretek itt lenni, ilyen hangulatú stadionokban játszani, így mindig jó érzés visszatérni. Hiányzott a jó időjárás és a jó étel, például a tészta, amiből az utóbbi napokban is ettem. Talán ez is erőt adott nekem” – jegyezte meg viccesen.

Az Alkmaar-Lazio visszavágót március 16-án rendezik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC