nb1.hu

Keményen reagált a Haladás az esetleges megszűnéséről szóló híresztelésre

Jogi lépéseket is kilátásba helyeztek.

Nehéz helyzetben van a Haladás, szakmailag és anyagilag is. A szombathelyiek a legutóbbi játéknapon Ajkán kaptak ki 3-1-re. A Haladás jelenleg a 13. a tabellán, 3 ponttal előzi meg a már kieső helyen lévő Tiszakécskét.

MOST KÖVETKEZZÉK A HALADÁS HIVATALOS KÖZLEMÉNYE, AMIT VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KÖZLÜNK:

„A Szombathelyi Haladás Vezetősége az alábbi közleményben tájékoztatja a szurkolókat.

A napokban az ugytudjuk.hu internetes oldalon – Farkas Balázs tollából – megjelent valótlanságokat is tartalmazó cikkre a Szombathelyi Haladás klub vezetősége az alábbiakban kíván reagálni.

A klub feltételezett decemberi megszűnésével kapcsolatos hatásvadász és hangulatkeltő cikk kizárólag az azt jegyző személy és néhány politikai szereplő öncélú érdekeit szolgálja és figyelmen kívül hagyja a százéves múlttal rendelkező klub, a sportolók, a szurkolók és a szombathelyi labdarúgást szerető közönség jól felfogott érdekeit és érzéseit.

Felhívjuk a cikket jegyző és azt átvevő média orgánumok, valamint a Szombathelyi Haladással kapcsolatban a hatásvadász és ellenőrizetlen, hamis információk közlésében résztvevő személyek figyelmét, hogy velük szemben a későbbiekben kénytelenek leszünk a jogi lépéseket megtenni.

Haladás

A klub vezetése a kialakult nehéz helyzet megoldásán dolgozik, és a munkavállalókkal – így a játékosokkal is – közvetlenül tart kapcsolatot. Az „üzengetés” nem tartozik a kapcsolattartás formájába sem a vezetők, sem a sportolók részéről.

A klub (mint munkáltató), valamint a játékosok és stábtagok (mint munkavállalók) a közöttük fennálló szerződésben foglalt – a jelen helyzetben mindkét félnek még elfogadható – feltételek kialakításával együttesen törekednek a csapatok és a klub működésének biztosítására, melyért ezúton is köszönettel tartozunk a kiváló sportemberekből álló, a Haladást, mint eszmét tiszteletben tartó csapattagoknak és stábtagoknak!

Hiszünk, bízunk és dolgozunk a szebb jövőért és a jelenleg fennálló nehéz helyzettel kapcsolatban csak egy gondolatot szeretnénk megosztani az arra érdemes, sportszerető közönséggel: „kinek halálhírét keltik, sokáig él…”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC