nb1.hu

Kecskemét: megvan a nyári felkészülés kezdetének időpontja

Külföldi edzőtábor is szerepel a programban. 

Az NB I második helyén végző Kecskemét játékosai már a jól kiérdemelt szabadságukat töltik. Azonban sok idő nincs a pihenésre, hiszen hamarosan készülni kell a nemzetközi megmérettetésre és a bajnokságra. A lila-fehérek hivatalos oldalukon számoltak be róla, hogy mikortól kezdi meg a felkészülést a következő szezonra a csapat. 

 

ÍME, A KECSKEMÉT HÍRE:

 

A történelmi szezont időszerű kipihenni, így játékosaink és a szakmai stáb tagjai meg is kezdik a héten szabadságukat, mely június közepéig tart.

A korosztályos és felnőtt válogatottak programja természetesen alakulhat másként, de alapvetően június 15-ig mindenképpen pihenőjüket töltik majd játékosaink. Némi egyéni rávezetéssel, mérésekkel, vizsgálatokkal fordul rá a következő szezonra a keret, majd az első közös edzést június 19-én tartja a szakmai stáb. Június végéig az esetek többségében napi két edzés mellett zajlik a felkészülés.

Az első edzőmeccset július 1-én Tiszakécskén játssza le csapatunk, másnap pedig már kezdődik is a már szokásosnak mondható nyári edzőtábor a szlovéniai Radenciben. Egy hetet töltünk ott, két edzőmeccset beiktatva a programba, majd július 22-ig további három felkészülési találkozóra kerül még sor a tervek szerint.

Az 2023/2024-es szezon július 27-én az Európa-konferencialigában rajtolhat el számunkra, ezt követően már rögtön kezdődnek az OTP Bank Liga küzdelmei is. A nemzetközi kupába a 2. selejtezőkörben kapcsolódunk be, nem kiemelt csapatként, a sorsolásra június 21-én kerül sor.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC