nb1.hu

Kecskemét: gólerős támadót igazolt az ezüstérmes

Az NB II-ből érkezett.

Az NB I-ben ezüstérmes, ezáltal Konferencia-liga-induló Kecskeméti TE az NB II-ből igazolt góllövő csatárt – ő a klub első nyári szerzeménye. Pálinkás Gergő a Kazincbarcikától szerződött a lila-fehérekhez, és a klub tájékoztatása szerint már túl van szerződése aláírásán.

A mátészalkai születésű Pálinkás Gergő 10 gólt szerzett az elmúlt szezonban a Kazincbarcika színeiben, előző csapata az ő góljával győzte le a Szentlőrincet az utolsó bajnoki fordulóban, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szezon közben edzőt is váltó borsodi csapat végül osztályozó nélkül bent maradt az NB II-ben.

Pálinkás Gergő a következőt nyilatkozta a Kecskeméti TE hivatalos honlapjának:

– Nagyon örültem a lehetőségnek, a fejlődésem szempontjából a lehető legjobb hely számomra Kecskemét. Bízom benne, hogy meg is tudom ezt a lehetőséget hálálni, hiszen most jött el a pillanat, hogy bemutatkozhassak a legmagasabb szinten. Nagyon izgatottan várom a nemzetközi kupát és a bajnokságot is, már most elkezdeném szívem szerint a felkészülést. Több meccsét is láttam a KTE-nek, sok játékossal ellenfélként találkoztam is már. Bízom benne, hogy én is hozzá tudok tenni ahhoz, hogy ezt az utat folytassa a csapat.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC