nb1.hu

Kecskemét: eldőlt Szabó István vezetőedző sorsa

Ő maga nyilatkozott a jövőjéről a klubhonlapnak.

 

Kiválóan teljesít újoncként az NB I-ben a Kecskemét: a lilák 25 fordulót követően 42 ponttal a 2. helyen állnak, és harcban vannak az európai kupaindulásért.

A klubhonlapnak most Szabó István vezetőedző adott hosszabb interjút, aki a jövőjéről is nyilatkozott – ezt idézzük:

– Tóth Ákos sportigazgató is beszélt már róla, hogy javában zajlik a következő szezon tervezése, ebben magad is aktívan részt veszel természetesen. Hogy látod a folyamatok haladását?

– Amikor két éve a tulajdonos úrral és Ákossal egymás tenyerébe csaptunk, akkor is az volt az érzésem, hogy rendkívül szép jövő előtt áll ez a klub. Ez be is teljesedett ebben a két évben. Azt gondolom, hogy a csapatépítés szempontjából is jó úton járunk, teljesen természetes az, hogy már most a jövőre is gondolunk, ez egyébként is jellemző a kollégáimra, a vezetéssel szeretnénk tovább építeni a klubot minden szempontból. Ahogy két éve, úgy most sincs ez másként.

– Ha már a jövő, hogyan látod a sajátodat?

– Egyértelmű és határozott választ szeretnék adni erre is. Az utóbbi két évben nagyon jól szerepelt a KTE, így valahol természetes, hogy a vezetőedző személyét is nagyobb érdeklődés övezte. Így történt ez esetemben is. A tulajdonos úrral már tavaly hosszabb távú szerződést írtunk alá, ami az ügylet egyik része, de ennél még fontosabb az, hogy nagyon jól érzem magam Kecskeméten. Abszolút érzem a tulajdonos, a sportigazgató és a klubvezetés bizalmát, ráadásul úgy látom, hogy az öltözőben is motiváló hatással tudok lenni. Nagyon szeretek itt dolgozni, ezért nem is gondolkodtam másban. Sok érdeklődést és kérdést is kaptam a rengeteg szeretet mellett egyébként szurkolóktól is, hogy ugye maradok-e, akárhol is jártam a városban. Ez nagyon jólesik, éppen ezért is szeretném őket is megnyugtatni, hogy nincs szó távozásról, szeretném kitölteni a szerződésemet. Sokat kaptam a klubtól, szeretnék minél többet visszaadni.”

A Kecskemét szombaton a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC