nb1.hu

Kalmár visszatérne a válogatottba, Rossi üzenetéről is beszélt

A Fehérvár játékosa hosszú kihagyás után kezdett újra játszani, a Ferencváros ellen csereként szállt be.

A Ferencváros fél órát emberhátrányban játszva 2-0-ra győzte le a Fehérvár FC-t az OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén. A találkozó után a fehérváriak válogatott középpályása, Kalmár Zsolt válaszolt az újságírók kérdéseire a vegyes zónában.

„A csapat ma jól nézett ki. Az utóbbi hetekben sajnos nem úgy alakultak a mérkőzések, ahogy elterveztük, de most megvoltak a lehetőségeink, amikből gólt tudtunk volna szerezni. Mindenki motivált volt, azt játszottuk, amit az edzéseken gyakoroltunk. Sajnálom, hogy vereség lett a vége” – mondta Kalmár.

Szörnyű jelenet a Groupama Arénában: a nyakára esett az FTC játékosa – videó

A középpályás tíz hónapos kihagyás után kezdett újra játszani az ősz folyamán, így az újságírók a lelki és fizikai állapotáról is kérdezték.„Jól éreztem magam a pályán, úgy érzem, egyre jobban kezdek formába lendülni erőnlétileg” – árulta el a Népligetben negyed órát futballozó játékos. „Most abban a periódusban vagyok, hogy meccsek kellenek. Edzésmunkában már megfelelő szinten vagyok, de a meccseket nem lehet pótolni” – tette hozzá

„Hosszú sérülés után vagyok, majdnem tíz hónapot kihagytam, úgyhogy türelmesen várok a lehetőségekre. Amikor pedig megkappm, akkor igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani” – folytatta Kalmár, aki a válogatottba is szeretne majd visszatérni.

„Az elmúlt két meccsen megmutatta a csapat, hogy visszatért a helyes útra, ezen kell továbbmenni. Hosszú távú célom, hogy visszaverekedjem magam a válogatottba. Ehhez egy út van, a Vidiben kell minél többet és jobban játszanom” – fogalmazott.

Kalmár a szövetségi kapitánnyal, Marco Rossival is tartja a kapcsolatot. „Szoktunk beszélni, a visszatérésemkor is írt és gratulált. Mondta, hogy lendüljek játékba. Folyamatosan, egy-két havonta szoktunk kommunikálni, jó a kapcsolatunk” -mondta a trénerről.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC