nb1.hu

Kádár Tamás: Az európai porond a célunk

Egyre jobb formában a paksiak.

Kétségkívül jót tett az edzőváltás a Paksnak. Bár a kispadra visszatérő Bognár György első meccsét elbukta a Mezőkövesd ellen, azóta zsinórban három mérkőzés nyertek a zöld-fehérek és jelenleg az ötödik helyen állnak két pontra a harmadik helytől. Jó teljesítmény szervezett védelem nélkül elképzelhetetlen. A védelem oszlopos tagja Kádár Tamás, a klubhonlapnak nyilatkozott a jó szereplésről és a célokról. 

 

ÚJFENT SIKERES BOGNÁR GYÖRGY FILOZÓFIÁJA

Tudtuk, kikkel játszunk, és tudtuk, mit akarunk játszani, ami nagyon fontos volt. Próbáltuk vezetőedzőnk kérését maximálisan átvenni. Folyamatosan nyomást gyakoroltunk ellenfeleinkre, így nekik kellett hozzánk alkalmazkodni, ez a szemlélet pedig működött. Más stílust játszunk, mint a szezon elején, amihez teljes mértékben alkalmazkodott a társaság, így eredményesek tudunk lenni. Maga a formáció nem különösképpen volt újdonság számomra, játszottam már korábban ezt a szisztémát. Általában nyilván visszább állva, nem pedig az első perctől letámadva az ellenfelet, de most az utóbbihoz kell alkalmazkodnom. Mindig beálltam a sorba, most is beállok. Csak azt nézem, mi a legjobb a csapatnak, és a lényeg, hogy minél több találkozót sikerrel vívjunk meg. A Mezőkövesd ellen még kicsit akadozott a gépezet, bár már ott is mutattunk jó periódusokat. Szerencsére a csapat magja már dolgozott korábban Gyurival, így a következő találkozónkra, Felcsúton minden klappolt, valamint a Zalaegerszeg és a Vidi ellen szintén” – mondta Kádár.

 

CÉL AZ ELSŐ NÉGY 

“Sajnos sok gólt kaptunk! Védő vagyok, nekem tehát az a feladatom, hogy a csapat védekezése rendben legyen, és ez számokban is tükröződjön. Sajnos ezek a számok most bosszantóak. Sokféle meccset játszottunk, volt, hogy az ellenfél, volt, hogy mi hoztuk vissza a legvégén a találkozót…, vegyes érzelmek vannak bennem. Próbálunk javítani mind védekezésben, mind támadásban. Azon leszünk, hogy a tabellán innentől csak felfelé nézegessünk. Az én motivációm, hogy a csapat odaérjen az első négybe, és semmiképpen se az legyen, hogy az utolsó fordulókban más gárdákat kell nézegetni, ki hogyan szerez pontokat. Időben meg kell nyugodni, hogy aztán csak előre koncentrálhassunk, és elérhessük a céljainkat. Sajnos az egyik cél, a Magyar Kupa döntője már elúszott idén, így maradt a bajnokság, most minden erőt ide kell összpontosítani. Próbálunk kijutni az európai porondra” – nyilatkozta a 32 éves védő. 

A paksiak a következő fordulóban a Vasashoz látogatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC