nb1.hu

Juhász Roland újra a pályán aratott győzelmet

A Footgolf verseny szoros végjátékot hozott.

Az első alkalommal rendezték meg a Football Fiesta elnevezésű eseményt a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol a labdajátékoké volt főszerep. A helyszínre látogatók kipróbálhatták a Teqballt, a biliárd focit, a darts focit és személyesen találkozhattak a sportágak legjobbjaival.

A nap folyamán szurkolni lehetett a Footgolf bajnokság versenyzőinek, a kastély kertjének erre kialakított részén. A neves résztvevők közül korábbi válogatott labdarúgók, Kabát Péter, Juhász Roland, Lisztes Krisztián és Vágó Fanny is rajthoz állt, a sportág többszörös magyar bajnokával Ujvári Izabellával. Az izgalmas megmérettetés végén három játékos is azonos pontszámmal fejezte be a versenyt.

A ‘szétlövés’ után Juhász Roland végzett az élen, megelőzve az NB1.hu szerkesztőjét, Terényi Gábort és Kabát Pétert. Az eredményhirdetésen a díjakat a magyar válogatott ikonikus kapusa, Király Gábor adta át. Különdíjat kapott a Trollfoci képviseletében Bene Mihály, aki az egyik pályán egyetlen rúgásból (Hole in one) talált a lyukba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC