nb1.hu

Hosszabbítottak a sikerkováccsal Kecskeméten

Egy évvel toldották meg a szerződését Szabó Istvánnak.

Az NB I 8. helyén álló Kecskemét hivatalos felületén közölte, hogy egy évvel meghosszabbítja Szabó István vezetőedző szerződését. A tréner kontraktusa 2025 nyarán járt volna le, ezt toldották meg a felek. Tóth Ákos sportigazgató elmondta, gördülékenyen és hatékonyan tudnak együtt dolgozni a felek az első pillanattól fogva, így minden amellett szólt, hogy ezt az együttműködést újra megerősítsék.

Van olyan szoros és jó a viszony már köztünk, hogy tulajdonképpen nem is tárgyaltunk, csupán beszélgettünk a közös folytatásról, melynek végére nagyon gyorsan pont is került. Úgy gondolom, hogy jobb helyet ennek bejelentésére nem is találhattunk volna, mint az edzőtábor, ahol a csapattal oszthattuk meg azonnal a hírt. Az utóbbi kettő és fél évben nem először csaptunk egymás tenyerébe, ez annak köszönhető, hogy a bizalom mindkét fél részéről kölcsönös, akarunk és tudunk még tovább fejlődni klubként és csapatként is, a közös munka gördülékeny és hatékonynyilatkozta a sportigazgató.

Szabó István elmondta, hogy megtiszteltetésnek veszi a közös munka folytatását. A Kecskemét vezetőedzője elárulta, nála számít a klubhűség és a KTE szeretete.

Nagy megtiszteltetés, hogy a tulajdonos úr és a klubvezetés egyhangúlag szerette volna, ha a közös munka folytatódik. Ezen egy percet sem kellett gondolkodnom, de ez a csapat és a stáb érdeme is, hogy a bizalmat megkaptam. Hiszem, hogy sok élményben lesz még részünk, ezért ezután is mindent meg fogunk tenni közösen, ahogy eddig is. Közhely, de nálam tényleg számít a klubhűség és a KTE szeretete, nem mellesleg úgy látom, hogy tudunk még tovább fejlődni közösen a klubbal. Nagyon szívesen dolgozom Kecskeméten és jól érzem itt magam” – mondta Szabó István.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC