nb1.hu

Honvéd-Paks: Bognár Bödét dicsérte, és a tizenegyesről is elmondta a véleményét – reakciók

Klafuric vitatható bírói ítéletről beszélt.

A Paks a Honvéd otthonában nyert 2-1-re, ezzel fellépett a harmadik helyre. A találkozón a győztes gólt a csereként beszálló Böde Dániel szerezte. A két vezetőedző így értékelt a lefújás után.

Honvéd-Paks 1-2

Dean Klafuric: „Megvoltak a lehetőségeink, rögtön az elején voltak nagy helyzeteink. A futballnak van egy íratlan szabálya: ha egy csapat nem használja ki a lehetőségeit, az megbosszulja magát. A meccs alatt volt egy-két kihagyásunk, nem sikerült fenntartani a jó teljesítményt. Ezek a kimaradások okozták a vesztünket. A Paks egy erős csapat, az utolsó percig küzd. Meg kell találnunk a megoldást, hogy megküzdjünk ezzel a helyzettel. A nyomás szerves része a futballnak. Ami az öltözőben elhangzik, az ott is marad. A felelősséget vállalni kell, megvoltak a helyzeteink, de ezekkel nem éltünk. A bírói tevékenységről azt tudom elmondani, hogy a tizenhatoson belül nem nekünk kedveztek. Úgy láttam, hogy Gomis ellen egyértelmű szabálytalanságot követtek el.”

Bognár György:Különösen az első félidőben játszottunk lassabb ritmusban a megszokottnál. Már a mérkőzés előtt éreztem, kicsit megtört a lendületünk a szünettel, de az akarattal és a küzdeni tudással végig elégedett voltam, sőt, voltaképpen a hozzáállásunkkal nyertünk. Még a kihagyott büntető is belefért, ha rossz játékkal nyerni tudunk, az bizakodásra adhat okot a jövőt illetően. Nem szeretem az olyanfajta büntetőket, amivel Varga próbálkozott, nagyobb felelősséggel kell elvégezni a tizenegyeseket, főleg már válogatott lévén. Szerintem ezt most már ő is tudja. Danit és a fizikumát nem lehet félvállról venni, az utóbbi időben többször is bizonyította, mindig lehet rá számítani, továbbá jó ütemben érkezett a pályára. Büszkék vagyunk a harmadik helyre, azonban ott is kellene ragadni, ha már elértük, persze ez nem lesz egyszerű. Képviselünk olyan játékerőt, ami dobogót érhet.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek