nb1.hu

Honvéd: megvan az új vezetőedző

Házon belül találták meg Csertői Aurél utódját.

Az előző héten derült ki, hogy nem Csertői Aurél irányítja az NB II-es Honvédot. Az NB1.hu már csütörtökön jelezte, hogy minden bizonnyal Laczkó Zsolt fogja váltani Csertőit a kispadon.

Bejelentették az új tulajdonos érkezését Kispesten, távozhat a vezetőedző

Az értesülésünk bejött, mivel a kispestiek hétfőn bejelentették, hogy Laczkó Zsolt veszi át a csapat irányítását.

„Nagyon meglepődtem, amikor felvetődött a lehetőség, de egy percig se gondolkodtam, mert Magyarország egyik legnagyobb klubjáról van szó, tisztában vagyok, mit jelent a Honvédot irányítani, készen állok a kihívásra. A döntés kapcsán természetesen kikértem Marco Rossi véleményét is, aki maximálisan támogatott, hogy elfogadjam ezt a feladatot, nagyon köszönöm neki. Az elmúlt három évben sokat tanultam a válogatottnál, tőle és az egész szakmai stábtól, nagyon örülök, hogy a Honvéd és a nemzeti csapat is támogatja a két munkakör együttes ellátását. Nincs időm azon gondolkozni, hogy mekkora ugrás ez a feladat, különben is, már a munkára, az edzésekre koncentrálok. Hiszek a játékosfejlesztésben, életkortól függetlenül, sokat és keményen kell dolgozni a sikerek érdekében. Motivált az is, hogy látom a vezetőségen, mennyire elkötelezettek annak érdekében, hogy a Honvéd sikeres legyen és hálás vagyok nekik a lehetőségért. Ami a csapatot illeti, szeretném meghagyni azokat az elemeket, amelyek jól működtek és változtatni azon, ami szükséges, hiszen egy vereség sem jelenti azt, hogy minden rossz. Természetesen szeretném belevinni a saját egyéniségemet is a munkába, edzőként minden nap száz százalékra törekszem, csak teljes odaadással lehet végezni ezt a feladatot. Nálam ez az alap, ezt várom el magamtól, a kollégáimtól és a játékosoktól egyaránt” – idézi a honvedfc.hu Laczkót.

Laczkó az edzői karrierjét a PAFC-nál kezdte, nyáron pedig a Honvédhoz igazolt, ahol eddig a második csapat trénere volt. A válogatottnál Marco Rossi munkáját segíti. Érdekesség, hogy Laczkó játékosként is szerepelt a Honvédban.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC