nb1.hu

Hiába Szabó Levente higgadt gólja, megszakadt a Hertha pocsék hazai sorozata

Emberelőnyben fordított és ismét hazai pályán nyert a berlini együttes.

NÉMETORSZÁG
A Bundesliga 2 kilencedik fordulójában a tabella 9. helyén álló Hertha a 15. Braunschweiget látta vendégül. A hazaiak kezdőcsapatában ott volt a hollandok ellen megsérült Dárdai Márton, míg a vendégeknél kezdett Szabó Levente. Dárdai Palkó a berliniek kispadján foglalt helyet.

A 38. percben Kaufmann remek jobb oldali centerezése után Szabó laposan lőtt a hálóba, ez volt a magyar támadó harmadik bajnoki találata.

A második félidő elején a Braunschweig kapusa, Grill hatalmasat hibázott, majd piros lapot érő szabálytalanságával büntetőhöz juttatta a Herthát. A tizenegyest Cuisance higgadtan értékesítette. Húsz perccel később Maza is büntetőből volt eredményes, majd a hajrában még Niederlechner is betalált. Két hazai környezetben elveszített meccs után nyert ismét a Hertha.

Dárdai Márton végig a pályán volt, Dárdai Palkó a 76. percben lépett a gyepre, Szabó Leventét a második berlini gól után cserélték le.

SZERBIA
A Topolyai SC 2-0-ra kikapott hazai pályán a Radnicki Kragujevac csapatától. Sós Bence a kispadon ült.

TÖRÖKORSZÁG
A sereghajtó Yeni Malatyaspor otthonában nyert 3-0-ra az Ankaragücü, Varga Kevin kezdőként 70 percet játszott a török másodosztályú bajnokin.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC